17.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ηττήθηκε, αλλά το χάρηκε η Καρδίτσα (pics)

H Καρδίτσα μπορεί να ηττήθηκε από το Χαρίλαο Τρικούπη με το τελικό 72-83, αλλά είχε ένα πολύ καλό λόγο να χαρεί το παιχνίδι... Ή μάλλον δύο: Το νέο της γήπεδο, ένα στολίδι, αλλά και την παρουσία 2000 φιλάθλων! Η Καρδίτσα με ένα post της στο facebook ευχαρίστησε τον κόσμο.

"Σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, σε ένα υπέροχο χώρο, το πρώτο επίσημο ματς στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας είναι γεγονός!!! Ευχαριστούμε θερμά τους περισσότερους από 2.000 φιλάθλους της περιοχής μας για την παρουσία τους και τη στήριξη προς την ομάδα μας, που δυστυχώς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ηττήθηκε από τον ισχυρό Χαρίλαο Τρικούπη με 72-83.
Το σημαντικότερο όμως είναι, πως σήμερα η περιοχή μας έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα πως η Καρδίτσα είναι εδώ και πως το νέο κλειστό γυμναστήριο μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό πυρήνα για την πρόοδο του τοπικού αθλητισμού. Ζητούμε την κατανόηση όλων για κάθε μικροπρόβλημα που δημιουργήθηκε και υποσχόμαστε πως σε κάθε αγώνα θα βελτιώνονται οι υπηρεσίες προς τους φιλάθλους".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ