13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ηρακλής: Τριπλή ανανέωση

Ακόμα τρεις παίκτριες επέκτειναν για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό τους με τον Ηρακλή και θα τον ενισχύσουν και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Ο λόγος για τις Κική Αναγνωστοπούλου, Δήμητρα Μελενικιώτου και Δόμνα Πετρίδου, που μετά την Ιωάννα Πάπα επίσης ανανέωσαν με το «Γηραιό» και θα τεθούν στη διάθεση του κόουτς Κώστα Αστεριάδη για άλλη μία χρονιά.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για τρίτη συνεχόμενη χρόνια στην ομάδα του Ηρακλή κι ευελπιστώ μέσα από την ομαδική δουλειά να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας. Μακάρι η νέα χρόνια να μας βρει χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες», ανέφερε η πρώτη, με τη δεύτερη να προσθέτει: «Είναι τιμή για εμένα να φοράω τη φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου, του Ηρακλή. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του τον προπονητή. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία».

Η νεαρή Δόμνα Πετρίδου, από την πλευρά της, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι για ακόμα μία χρόνια στον Ηρακλή, στελεχώνοντας την ομάδα πλέον ηλικιακά ως Γυναίκα. Εύχομαι μια καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ