17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ηρακλής: Η άφιξη του Ντάνιελς και η αναμέτρηση με το Περιστέρι (pic)

Ο Ηρακλής υποδέχθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ένα από τα νέα του αποκτήματα, τον Τράβις Ντάνιελς. Ο ύψους 2.ο3 φόργουορντ μετράει πλέον αντίστροφα για την ένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας, προκειμένου να την ενισχύσει στην προσπάθειά της εντός και εκτός συνόρων. Άλλωστε με θητεία στο Ρέθυμνο και στον Κολοσσό Ρόδου γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι νέοι συμπαίκτες του ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αγώνα με το Περιστέρι. Οι "κυανόλευκοι" θα αγωνιστούν εντός έδρας αύριο (10.10, 17.00, ΕΡΤ3) για τη 2η αγωνιστική της Basket League. H προπόνηση σήμερα το μεσημέρι στο Ιβανώφειο έγινε παρόντος και του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Θόδωρου Δρακόπουλου.

Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση: "Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, μ’ ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Περιστεριού. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Πιστεύω ότι ένας καθοριστικός παράγοντας για ολόκληρη τη χρονιά, θα είναι ο τρόπος, που θα αξιοποιήσουμε την έδρα μας, το Ιβανώφειο. Είναι αυτό, που θα μας βοηθήσει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας, είναι μια πολύ έμπειρη και ικανή ομάδα και γι’ αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή. Θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργήσουμε, όπως πρέπει και με τη βοήθεια του κόσμου, θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα νικηφόρο ξεκίνημα".    



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ