19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ηρακλής: Έτοιμος για την πρόκληση του FIBA Europe Cup

Έτοιμος για την πρόκληση του FIBA Europe Cup είναι ο Ηρακλής, ο οποίος πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφος αναχωρόντας στη συνέχεια για τη Βουλγαρία, όπου θα διεκδικήσει τη θέση του στους ομίλους του Europe Cup.

Όπως ενημέρωσαν οι "κυανόλευκοι", η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ενώ μέσα στην ημέρα θα μεταβεί στη Βουλγαρία, προκειμένου να ενσωματωθεί σε μια από τις “φούσκες” της Προκριματικής φάσης του FIBA Europe Cup και να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι "κυανόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (29/09, 19:00), την Ακαντέμικ Πλοβντίβ κι εφόσον επικρατήσουν της οικοδέσποινας της διοργάνωσης, θα αναμετρηθούν την Παρασκευή (01/01) με τη νικήτρια του άλλου ζευγαριού, ανάμεσα στην ουκρανική Ντνίπρο και την πολωνική Τρεφλ Σόποτ, με "έπαθλο" μια θέση στους ομίλους του Europe Cup.. 

Η προπόνηση του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα στο Ιβανώφειο και πριν μπουν οι παίκτες στο γήπεδο έγινε ανάλυση, με τη χρήση video. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου θα έχει αύριο (28/09), το πρωί την πρώτη της γνωριμία με την "Triaditsa Sports Hall" της Σόφιας, την έδρα, που θα φιλοξενήσει τη “φούσκα”.  Την αποστολή των "κυανόλευκων", που θα ταξιδέψει στη βουλγαρική πρωτεύουσα, αποτελούν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Γούλριτζ, Σκορδίλης, Φίλλιος, Αγραβάνης, Τέιλορ, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Κουζέλογλου, Ντάγκας, Τέρνερ Τζούνιορ, Παπαδάκης, Λιντς.

Φυσικά απουσιάζει ο Φίνκε, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν και θα συνεχίσει στον συμπολίτη Άρη

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ