15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΗΠΑ: Μέσα ο Γκραντ και ο Λαβίν, εκτός ο Χάρντεν

Ο Τζεράμι Γκραντ, σταρ των Ντιτρόιτ Πίστονς και αδερφός των παικτών του Προμηθέα Πάτρας, Τζέριαν και Τζεράι, θα ενισχύσει την Εθνική Ηνωμένων Πολιτειών στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Το ίδιο θα κάνει και ο Ζακ Λαβίν. Αντίθετα, παρά την αρχική του δέσμευση, ο Τζέιμς Χάρντεν έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. 

Ουσιαστικά ο παίκτης των Μπουλς ήταν αυτός που συμπλήρωσε την δωδεκάδα της Team USA για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, ενώ ο Γκραντ ήταν αυτός που κλήθηκε στη θέση του «Μούσια». 

Ο Χάρντεν ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό και επέλεξε τελικά να χρησιμοποιήσει αυτό το διάστημα για την αποθεραπεία του και την προετοιμασία του ενόψει της επόμενης σεζόν με τους Μπρούκλιν Νετς στο NBA.  

Η ομάδα που θα καθογήσει ο Γκρεγκ Πόποβιτς, αν δεν αλλάξει κάτι στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας αποτελείται από τους Ντέμιαν Λίλαρντ, Τζρου Χόλιντεϊ, Ντέβιν Μπούκερ, Ζακ Λαβίν, Μπράντλεϊ Μπιλ, Τζέισον Τέιτουμ, Τζεράμι Γκραντ, Κρις Μίντλετον, Κέβιν Ντουράντ, Ντρέιμοντ Γκριν, Μπαμ Αντεμπάγιο, Κέβιν Λοβ και σκορπάει ήδη φόβο και τρόμο!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ