21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΗΠΑ και Αργεντινή στο Παγκόσμιο (vids+pics)

Ακόμα δύο ομάδες εξασφάλισαν, από την Αμερικανική Ζώνη, την παρουσία τους στην Κίνα για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Οι ΗΠΑ επιβλήθηκαν με 78-70 της Ουρουγουάης στο Μοντεβιδέο, ανεβάζοντας «στροφές» στο τέταρτο δεκάλεπτο, και «σφράγισαν» το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο Τράβις Τράις με 17π. και ο Τζον Τζένκινς με 13π. ηγήθηκαν επιθετικά του συγκροτήματος του Τζεφ Βαν Γκάντι, ενώ από τους γηπεδούχους πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μπρούνο Φιτιπάλντο με 17π.

Δείτε, εδώ, το στατιστικό.

Στο «Superdomo», η Αργεντινή ξεπέρασε με 85-71 το εμπόδιο του Μεξικό κι επίσης «έκλεισε» θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Ο Λουίς Σκόλα ήταν ασταμάτητος, με 22π. και εννέα ριμπάουντ, άλλους 13π. είχαν οι Νίκολας Λαπροβίτολα και Μάρκος Ντέλια και 12π. ο Νίκολας Μπρουσίνο. Ο Γκάμπριελ Xιρόν με 20π. δεν «έφθασε» για τους φιλοξενούμενους.

Δείτε, εδώ, το στατιστικό.

https://www.youtube.com/watch?v=F5n6VYLa5Wg

Ο Παναμάς επιχείρησε να κάνει την έκπληξη απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο, αλλά οι παίκτες του Έντι Κασιάνο απέδρασαν με 71-70 από το «Arena Roberto Duran», με τον Αλεξάντερ Φράνκλιν να έχει 14π. και έξι ριμπάουντ και τον Νταβίντ Χουέρτας 10π. με μόλις 3/10 σουτ εντός παιδιάς. Έτσι, εξακολουθούν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στο Παγκόσμιο. Ο Μάικλ Χικς με 12π. αλλά με 4/11 σουτ, ήταν ο πρώτος σκόρερ από πλευράς ηττημένων, που παρέμειναν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Δείτε, εδώ, το στατιστικό.

https://www.youtube.com/watch?v=XJLxydzw7Yk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ