21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ημέρες… 2011 ζουν οι Εσπερίδες

Στις έξι διαδοχικές νίκες έφθασαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών οι Εσπερίδες, καθώς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής επιβλήθηκαν και του Σπόρτιγκ.

Το συγκρότημα της Καλλιθέας δεν έπιασε καλή απόδοση, αλλά οι παίκτριές του έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη στο κλειστό της Εσπέρου, όπως τόνισε και ο προπονητής τους, Θωμάς Σκληρός, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Από μόνο του το γεγονός ότι φθάσαμε τις έξι συνεχόμενες νίκες στην Α1, κάτι που είχε να επιτευχθεί από τις Εσπερίδες εδώ και εφτά χρόνια, κάνει ήδη πετυχημένη την πορεία μας έως τώρα. Φυσικά, δεν έχουμε ολοκληρώσει τη δουλειά μας, το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και πλέον ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, κυρίως γιατί πλέον οι αντίπαλοί μας είναι υποψιασμένοι και έχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να μας κερδίσουν».

Από το 2011, οπότε είχαν στο ρόστερ τους τις Λατόγια Ουίλιαμς και Χέιλι Ντάναμ, καθώς και τις Kαλογήρου, Τζεγιαννάκη, Καλοπήτα, Αθανασίου, Λουκάτου και Μουζάκη, είχαν οι Εσπερίδες να «τρέξουν» σερί 6-0 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά, δεν παρασύρονται από τις διαδοχικές επιτυχίες τους, με το Θωμά Σκληρό να χαμηλώνει τους τόνους, δηλώνοντας: «Εμείς κοιτάζουμε τη βαθμολογία μόνο κάθε Κυριακή και από Δευτέρα ξεχνάμε τα πάντα και επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αντίπαλο και κοιτάμε μπροστά. Είναι απόλυτα φυσικό ότι δεν θα κερδίζουμε πάντα, αλλά είναι σημαντικό ότι αποδείξαμε ότι η ομάδα έχει ψυχή και χαρακτήρα και αρνείται να χάσει ακόμη και όταν είναι σε κακή ημέρα, ακόμη και εάν ο αντίπαλος, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Σπόρτιγκ, παίζει εξαιρετικά. Εμείς συνεχίζουμε, προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται και να αντιμετωπίσουμε τα πολύ δυνατά Καλύβια (20/01) και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ