22.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ημέρα ελληνικών υπερβάσεων (vids)

  • Με "ελληνικά" χαμόγελα άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, με Προμηθέα και ΑΕΚ να ξεπερνούν τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο τους και να παίρνουν μεγάλες νίκες. Την ίδια στιγμή, Χολόν και Μπάνβιτ κράτησαν απόρθητες τις έδρες τους.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

A' Όμιλος:

Μπάνβιτ- Άνβιλ:
Η Μπάνβιτ έκανε την πέμπτη της νίκη στο φετινό Basketball Champions League, επικρατώντας επί της Άνβιλ με 75-68. Κορυφαίος για την ομάδα από την Πάνορμο ήταν ένας παλιός γνωστός. Ο λόγος για τον "πρώην" του Λαυρίου, Μακένζι Μουρ που σκόραρε 19 πόντους, είχε 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Όσο για τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Μιχάλ Μίχαλακ με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

Λούντβιχσμπουργκ- Μούρθια:

Μεγάλη ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο για τη Λούντβιχσμπουργκ που με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Τζόουνς επικράτησε της Μούρθια με 81-80.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

Τρίτη 13/11
Μπάνβιτ- Άνβιλ
Λούντβιχσμπουργκ- Μούρθια

Τετάρτη 14/11
Βέντσπιλς-Νίζνι
Λε Μαν-Αβελίνο

Β' Όμιλος:

Χολόν-Βόννη:
Εύκολη δουλειά για το Χολόν που έκανε το 4-2 και καλπάζει προς την πρόκριση, αφού νίκησε την Βόννη με 94-74. Πρωταγωνιστής στην επιβλητική νίκη των Ισραηλινών ήταν ο Κόρι Ουόλντεν με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Για τη Βόννη, κορυφαίος ήταν ο Τσαρλς Τζάκσον με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

Βενέτσια-Ναντέρ:

Σχεδόν κατοστάρησε η Ναντέρ στην Βενετία, όπου νίκησε την Βενέτσια με 99-87. Κορυφαίος για τους Γάλλους ήταν ο Άντας Γιουσκεβίτσιους που ήταν εκπληκτικός με 31 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Για τους Βενετσιάνους, ξεχώρισε ο Γκασπερ Βίντμαρ με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Μάικλ Μπράμος σκόραρε μόλις 5 πόντους και μοίρασε 1 ασίστ. 

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ


Τρίτη 13/11

Χολόν- Βόννη
Βενέτσια- Ναντέρ

Τετάρτη 14/11
Οπάβα-Τενερίφη
ΠΑΟΚ-Φριμπούρ

Γ' Όμιλος:

ΑΕΚ- Λιετκαμπέλις
Η ΑΕΚ στάθηκε στο ύψος της απέναντι στην Λιετκαμπέλις και εξασφάλισε την πολυπόθητη νίκη με 65-59. Το σύνολο του Λούκα Μπάνκι βρίσκεται στο 5-1 και βλέπει ξεκάθαρα μπροστά της την πρόκριση, υπερασπιζόμενη το "στέμμα" της.

Δείτε όσα έγιναν στον αγώνα ΕΔΩ

Ντιζόν- Αντβέρπ:

Η Αντβέρπ πέτυχε μεγάλη νίκη στην έδρα της Ντιζόν, νικώντας με 80-61. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζισάν Τέιτ που πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ . Από την μεριά των ηττημένων, ξεχώρισε ο Γκάβιν Ουέρ που σκόραρε 15 πόντους είχε 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

Τρίτη 13/11
ΑΕΚ- Λιετκαμπέλις
Ντιζόν- Αντβερπ

Τετάρτη 14/11
Μπάμπεργκ-Χάποελ Ιερουσαλήμ
Φουενλαμπράδα-Νίμπουρκ

Δ' Όμιλος:

Νεπτούνας- Προμηθέας Πάτρας
Ο Προμηθέας πέτυχε "μαγική" νίκη στη Λιθουανία, επικρατώντας επί της Νεπτούνας με 83-82, φτάνοντας στο παιχνίδι στον πόντο για μία ακόμη φορά, με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να μετρά την πέμπτη της νίκη στο Basketball Champions League.

Δείτε όσα έγιναν στον αγώνα ΕΔΩ

Ολίμπια Λιουμπλιάνας- Μπαϊρόιτ

Η Μπαϊρόιτ συνεχίζει την πορεία ανάκαμψης, επικρατώντας επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας με 76-67. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Μίχα Λαπόρνικ με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ ενώ από την μεριά των νικητών ξεχώρισε ο ΝτεΜόν Μπρουκς με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

Τρίτη 13/11
Νεπτούνας- Προμηθέας Πάτρας
Ολίμπια Λιουμπλιάνας- Μπαϊρόιτ

Τετάρτη 14/11
Μπολόνια-Στρασμπούρ
Οστάνδη-Μπεσίκτας



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ