17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ηλιόπουλος και Γλυκά Νερά στηρίζουν Λιόλιο

Ο Γιάννης Ηλιόπουλος τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Λιόλιου για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο γενικός γραμματέας του Γ.Σ. Γλυκών Νερών, τοπογράφος μηχανικός ΕΜΠ στο επάγγελμα, είναι ακόμα ένας υποψήφιος που εντάσσεται στην ομάδα «Δώσε πάσα» και θα βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου για τις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ.

«Αγαπητοί φίλοι, στο πρόσωπο του κυρίου Λιόλιου και της εξαίρετης ομάδας των ανθρώπων που στελεχώνουν την πρωτοβουλία του "Δώσε Πάσα" ήταν εμφανής από την πρώτη μας συνάντηση η κοινή μας πίστη σε ένα όραμα για την ελληνική καλαθοσφαίριση, αλλά και στον τρόπο που αυτό θα γίνει πράξη στο άμεσο και πολύ κοντινό μέλλον. Όλοι γνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα ερασιτεχνικά σωματεία. Κόντρα σε δυσκολίες και πάσης φύσεως εμπόδια, προσπαθούμε αφενός να διατηρήσουμε σε λειτουργία τις Ακαδημίες μας μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη μας για το μπάσκετ στα παιδιά και αφετέρου να γαλουχήσουμε τις νέες γενιές αθλητών και αθλητριών με τα ιδανικά της ευγενούς άμιλλας, του σεβασμού και του ευ αγωνίζεσθαι», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ηλιόπουλος.

Όπως πρόσθεσε, μέσω της γραπτής δήλωσής του: «Μέσα από την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ επιθυμώ να δώσω φωνή στα σωματεία των Μεσογείων, της Ανατολικής Αττικής, αλλά και κάθε περιοχής στην Ελλάδα που πάρα τις αντιξοότητες, με οδηγό το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων τους, συνεχίζουν να καλλιεργούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε, με τους ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να κάνουν το όραμα πραγματικότητα. Γιάννης Ηλιόπουλος, Γ.Σ. Γλυκών Νερών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ