26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ηλίας Παπαθεοδώρου: “Χάσαμε το μυαλό μας πολύ εύκολα”

"Παρασυρθήκαμε από τον τρόπο που αντιμετωπιστήκαμε και χάσαμε πολύ εύκολα το μυαλό μας με αποτέλεσμα να μην έχουμε συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο. Αν δείτε τους αριθμούς, στα δίποντα, στα τρίποντα, στις ασίστ στα ριμπάουντ είμαστε ίδιοι. Υπάρχει ένας τομέας που λέγεται βολές με το Λαύριο να εκτελεί 32 και εμείς με 10 βολές στα τελευταία τρία λεπτά που είχαν κριθεί όλα να φτάνουμε συνολικά στις 18".

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ δεν έκρυψε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από τους διαιτητές, αλλά παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά:

"Χάσαμε από μια πάρα πολύ καλή ομάδα που μάλιστα βρήκε και γρήγορα ρυθμό από τα εύστοχα τρίποντα. Οταν προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και να παίξουμε πιο δυνατά δεν τα καταφέραμε. Αν και δεν παίξαμε καλά η έκταση του σκορ δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Επηρεαστήκαμε από τον τρόπο που αντιμετωπιστήκαμε και δεν είχαμε την απαιτούμενη πνευματική συγκέντρωση στο δεύτερο μέρος. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά, αφού δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν κάναμε καλά και το κυριότερο είναι ότι αφήσαμε το μυαλό μας να επηρεαστεί πολύ και δεν έπρεπε" συνέχισε ο έμπειρος τεχνικός ενώ στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και στο συνάδελφό του και την απώλεια του πατέρα του.

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Χρήστου Σερέλη και στον ίδιο για την απώλεια του πατέρα του. Να είναι γερός και να τον θυμάται. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Περίπου από τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου και μετά είχε τον έλεγχο του αγώνα. Με κάποια μεγάλα σουτ του Γκρέι πήρε διαφορά την οποία κατάφερε και συντήρησε και στην πορεία την αύξησε. Προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές στην άμυνά μας να διαφοροποιήσουμε την κατάσταση παίζοντας λίγο πιο δυνατά, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό, γιατί δεν καταφέραμε να παίξουμε άμυνα με τον τρόπο που εμείς θέλαμε με αποτέλεσμα το Λαύριο να κερδίσει το παιχνίδι. Εμείς δεν καταφέραμε να επανέλθουμε με τον τρόπο που θέλαμε. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και καλή συνέχεια στο Λαύριο» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Photo Credit:Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ