19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ηθελε καλύτερα ο Παπαθεοδώρου, ήθελε νίκη ο Οικονόμου

Κανείς δεν έφυγε απόλυτα ικανποιημένος από τη Νέα Σμύρνη μετά τον αγώνα του Πανιώνιου με τον ΠΑΟΚ και την νίκη του "δικέφαλου".

Ο προπονητής των νικητών Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε: "Ο Πανιώνιος είναι μια πραγματικά καλή ομάδα, παίζει πολύ καλύτερο μπάσκετ τις τρεις τελευταίες εβδομάδες και χρειαζόταν μεγάλη υπομονή από την πλευρά μας αφού δεν ήταν εύκολο να ξεύγουμε στο σκορ. Δεν βρεθήκαμε και στη καλύτερή μας μέρα, δεν πήραμε μια διαφορά ασφαλείας αν και φαινόταν ότι είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και δεν ήταν θέμα κούρασης. Εϊμαστε μια ομάδα που πρέπει να ξεπερνάμε δυσκολίες και φεύγουμε νικητές από μια δύσκολη έδρα", είπε.

Ο Νίκος Οικονόμου από την πλευρά του είπε ότι "φυσικά και μπορούσαμε να έχουμε νικήσει, είναι δεύτερος αγώνας που χάνουμε στις λεπτομέρειες και κάποια στιγμή πρέπει αυτά τα ματς να τα πάρουμε. Μπορεί πολλοί να μένουν στο τελευταίο άστοχο τρίποντο του Μπέρι, αλλά εγώ στέκομαι σε προηγούμενες φάσεις, στις άμυνες που δεν βγάλαμε και δεχτήκαμε τα τρίποντα του Γκος".

Οσο για τον κορυφαίο των νικητών, Λίνο Χρυσικόπουλο, είπε ότι "έχουμε μεγάλο ρόστερ για να αντέχουμε και τις απουσίες. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα οκτάδας, ήθελε μεγάλη αυτοσυγκέτνρωση. Μπορώ να πω πάντως ότι πιο πολύ στενοχωρήθηκα για τον τραυματισμό του Νώντα, παρά χάρηκα τη νίκη της ομάδας μου".  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ