25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ηγέτης ο Ζήσης, αλλά… (pics, vids)

Ο Νίκος Ζήσης ήταν ο κορυφαίος της Μπάμπεργκ στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην εκτός έδρας νίκη. Σε έναν αγώνα με θέαμα και μεγάλο ενδιαφέρον η Μπάγερν ήταν αυτή που πήρε το θετικό αποτέλεσμα που ήθελε για να προχωρήσει στο Κύπελλο με το τελικό 101-97.

Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε 19 πόντους, είχε ακόμη 3 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ στη θέση του πρώτου σκόρερ για την Μπάμπεργκ βρέθηκε ένα άλλο ιδιαίτερα γνώριμο πρόσωπο: Ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο Χάκετ σημείωσε 21 πόντους είχε ακόμη 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 30'.

Ακολούθησαν στους σκόρερ ο Ρούμπιτς (18) και ο Χίκμαν (16) με τους ψηλούς να μένουν στα ρηχά: Ραντόσεβιτς 2, Μούσλι 4. Ο Ρέντινγκ με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αποθέωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης τον Νίκο Ζήση. "Το παιχνίδι της Μπάμπεργκ βασίζεται στα γκαρντ της και έχει στη σύνθεσή της έναν από τους καλύτερους της Ευρώπης, έναν μαέστρο, τον Νίκο Ζήση".

Ο ίδιος ο Έλληνας γκαρντ φρόντισε πάντως να ευχαριστήσει τους φίλους της Μπάμπεργκ για την στήριξη, ακόμη μια φορά, έστω και σε έναν εκτός έδρας αγώνα που δεν τελείωσε και όπως θα ήθελαν.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ