21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζώης ο τρομερός! (pic)

Ο Ζώης Καράμπελας ξεπετάχτηκε φέτος στο Περιστέρι κι έχει βαλθεί να τρελάνει όλο τον κόσμο, καθώς μόλις στα 18 χρόνια του και με μηδαμινή εμπειρία από το επαγγελματικό μπάσκετ έχει αρχίσει να κάνει πράγματα που δυσκολεύονται να κάνουν πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία και έμπειροι παίκτες.

Το βράδυ της Δευτέρας για παράδειγμα έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε στο Περιστέρι εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια! Μοίρασε 10 ασίστ, που είναι οι περισσότερες που έχει δώσει ποτέ παίκτης του Περιστερίου σε αγώνα πλέι οφ. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε... μαντέψτε ποιος; Ο Άγγελος Κορωνιός, ένας θρύλος για το Περιστέρι κι ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Έλληνες καλαθοσφαιριστές! Είχε μοιράσει 9 ασίστ σε έναν αγώνα με την ΑΕΚ στις 5 Απριλίου 1996.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι αυτή την πολύ μεγάλη επίδοση ο νεαρός Καράμπελας την πέτυχε απέναντι στον υποψήφιο πρωταθλητή Παναθηναϊκό και έναν από τους 2-3 καλύτερους πόιντ γκαρντ που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, τον Νικ Καλάθη! Δηλαδή, αν μεγαλώσει λίγο ακόμα τι θα κάνει;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ