21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ζωντός ο «εκλεκτός» στην Ερμιονίδα, παλεύει για Πέττα και Κεφαλά

Η Ερμιονίδα επανέρχεται... με ορέξεις στη Γ' Εθνική, ξεχωρίζοντας ως διάδοχο του Γιώργου Διαμαντόπουλου τον Παναγιώτη Ζωντό, ενώ επιθυμεί να κλείσει τους Νίκο Πέττα και Κώστα Κεφαλά, σε δύο μεγάλα «μπαμ».

Η επάνοδος της Ερμιονίδας στις εθνικές κατηγορίες γίνεται με υψηλές βλέψεις, ακόμη και για πρωταθλητισμό. Η αντίδραση της ομάδας είναι υποδειγματική, καθώς μετά την αποχώρηση του Γιώργου Διαμαντόπουλου, αποφάσισε να δώσει τα «κλειδιά» στον Παναγιώτη Ζωντό. Ο Έλληνας τεχνικός, με πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε το Αιγάλεω, που πήρε το πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής και το νέο του στοίχημα, είναι να... ακουστεί η ομάδα της Αργολίδας.

Μαζί του, η διοίκηση προσπαθεί να πυροδοτήσει δύο «βόμβες», αυτές των Νίκου Πέττα και Κώστα Κεφαλά. Ο πολύπειρος σκόρερ, αρχικά, είναι το «κανόνι» που θέλει η Ερμιονίδα στο ρόστερ, έχοντας οδηγήσει για άλλη μια φορά ομάδα στον τίτλο, αποτελώντας «ακρογωνιαίο λίθο» στην κατάκτηση της ανόδου του Ιωνικού ΝΦ στη Β' Εθνική, ενώ νωρίτερα τα έχει καταφέρει με Προμηθέα και Διαγόρα Δρυοπιδέων, σε πιο πρόσφατες περιπέτειες. Προς το παρόν υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά υπάρχει αισιοδοξία, αφού ο παίκτης είναι θετικός.

Ο Κεφαλάς, από την πλευρά του, ήταν εκ των ηγετών στην άνοδο και την καθιέρωση του ΚΑΟ Κορίνθου στη Β' Εθνική και η εμπειρία του, μαζί με τις αναμφισβήτητες ικανότητές του ως πλέι μέικερ, μπορεί να προσθέσει άλλη μια σπουδαία λύση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ