20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζωντανή και με περίπατο η Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκίρις διέλυσε την Νταρουσάφακα στο Κάουνας με 94-67 και διατήρησε ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες της για πρόκριση.

Το συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει πλέον ρεκόρ 13-15 και συγκατοικεί στην 10η θέση με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάγερν Μονάχου, μία νίκη πίσω από την τελευταία ομάδα της οκτάδας. Την άλλη εβδομάδα οι πρωταθλητές Λιθουανίας θα παίξουν «τελικό» στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Οι Τούρκοι μετά τη νίκη επί της Χίμκι επέστρεψαν στις ήττες και παραμένουν ουραγοί με ρεκόρ 4-28.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα και προηγήθηκαν 11-4. Η Ζαλγκίρις όμως έκανε σερί 12-0 για το 16-13 και δεν συνάντησε αντίσταση μετά το όγδοο λεπτό της αναμέτρησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του «Σάρας» έφτασε πιθανότατα στην ευκολότερη νίκη της φετινής σεζόν στη διοργάνωση με το τελικό 94-67 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ: Οι έντεκα από τους δώδεκα που χρησιμοποίησε ο Γιασικεβίτσιους σκόραραν. Μοναδικός που δεν τα κατάφερε ο Ουλέτσκας. Ο Μπράντον Ντέιβις τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν επίσης οι Τόμπσον, Ουόλτερς, Μιλάκνις και Γκριγκόνις. Για τους ηττημένους ο Τζέρεμι Έβανς σημείωσε 14 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Ζαλγκίρις κυριάρχησε σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Η μεγάλη διαφορά ήταν στα τρίποντα με τους γηπεδούχους να εκτελούν με 50% (12/24), ενώ οι Τούρκοι είχαν μόλις 2/17.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ