20.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ζούρος: «Όταν κερδίζεις δίχως να παίζεις καλά, δείχνει χαρακτήρα»

Το Περιστέρι πήρε το «χρυσό» εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου και ο Ηλίας Ζούρος μετά την λήξη του αγώνα στάθηκε στον χαρακτήρα της ομάδας και ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος: 

«Πρώτα απ' όλα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Η ομάδα έδειξε σαν να της βγαίνει η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια. Ήμασταν χωρίς ρυθμό και ενέργεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ήφαιστος που είχε όλη την εβδομάδα μπροστά του να δουλέψει για το παιχνίδι», ανέφερε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» και συνέχισε:

«Αν η ομάδα κερδίζει και σε ημέρες που δεν παίζει καλά, δείχνει χαρακτήρα. Αυτό κάναμε και εμείς σ' αυτό το ματς. Ακόμη θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο της ομάδας, που, ενώ δεν ήμασταν καλοί, μας έδωσε την ώθηση με την στήριξη του για να φτάσουμε στη νίκη.

Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη, γιατί καλώς η κακώς, κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Από την άλλη όμως, χρειαζόμαστε δουλειά, χρόνο, να ξαναβρούμε ρυθμό, χημεία και ρόλους σαν ομάδα. Το να κερδίζεις είναι κάτι σημαντικό ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της σεζόν».

Όσο για την αστοχία της ομάδας στην επίθεση, εξήγησε:

«Οι αριθμοί μας σίγουρα δείχνουν νευρικότητα, άγχος, πίεση, μη ρυθμό ως ομάδα, αλλά από την άλλη το να γυρίζεις ένα τέτοιο ματς είναι σημαντικό. Ο Ξανθόπουλος ήταν καταπληκτικός και μας έδωσε την ώθηση, όπως και ο Βασιλόπουλος, ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ο Σκούτσι Σμιθ εκείνος που έκανε την διαφορά. Πρέπει κάποιος πάντα να βοηθάει και πρέπει η ομάδα να προχωράει».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ