13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ζούρος: “Χωρίς Βασιλόπουλο-Σαλούστρο στην Τενερίφη” (vid)

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για τη νίκη του Περιστερίου επί του Λαυρίου, αλλά και για τον επερχόμενο αγώνα της ομάδας του για το BCL, έναν από τους δυσκολότερους της σεζόν, απέναντι στην Ιμπεροστάρ Τενερίφη, εκτός έδρας. Ο προπονητής του Περιστερίου έδωσε και την είδηση πως ο Χρήστος Σαλούστρος, αλλά και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για τον αγώνα αυτό, εξαιτίας τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και την εμφάνιση. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Το ξέραμε γιατί είχαμε θέματα τραυματισμών με τον Βασιλόπουλο (ισχύο) ο οποίος μαζί με τον Σαλούστρο (γόνατο) έπαιξαν την Τετάρτη με την Ρίγα παρότι είχαν προβλήματα και τους ευχαριστώ γι' αυτό.

Θα μείνουν και οι δυο πίσω δεν θα έρθουν στην Τενερίφη, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Σήμερα προέκυψε ο τραυματισμός του Μόρισον, είναι λογικό να αγωνιούμε, είμαστε ομάδα και κάθε γρανάζι έχουμε μάθει να λειτουργεί.

Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, που δουλεύουν σκληρά και πολλές φορές αυτοί που δουλεύουν σκληρά δεν φαίνονται. Ετοιμάζουν πολύ καλά την ομάδα και σε επίπεδο τακτικής είμαστε πολύ καλοί. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο και τον κόουτς Σερέλη, που κάνει πολύ καλή δουλειά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ