23.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ζούρος: “Περήφανος για τους παίκτες μου”

Το Περιστέρι των απουσιών άγγιξε τη νίκη στην Ισπανία, για να ηττηθεί στο φινάλε από την Ιμπεροστάρ Τενερίφη με 72-68. Ο Ηλίας Ζούρος τόνισε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Έδειξαν πως έχουν τεράστια καρδιά απέναντι σ' έναν σπουδαίο αντίπαλο και σε μια πολύ δύσκολη έδρα, παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαμε. Όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες στο τέλος κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και μόνο συγχαρητήρια τους αξίζουν για το μαχητικό τους πνεύμα. Με λάθη, αλλά και πολύ καλές στιγμές. Θέλουμε να παίξουμε καλή άμυνα αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα στην Ευρώπη μετά από 15 χρόνια είμαστε και πάλι στην Ευρώπη. Στόχος να πάμε προπόνηση με προπόνηση, αγώνα με αγώνα. Συγχαρητήρια και στην Τενερίφη στον προπονητή που είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, στους φίλους της ομάδας, γιατί η ατμόσφαιρα ήταν μια εξαιρετική μπασκετική ατμόσφαιρα και εύχομαι στην Τενερίφη καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν".

Σε ερώτηση για τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, με τον οποίο είχε και μια συζήτηση για λίγο στο παρκέ μετά το τέλος του αγώνα απάντησε: "Ο Σερμαντίνι είναι παίκτης μου στην Εθνική Γεωργίας και τον ξέρω πολύ καλά. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι δύσκολο να παίξεις ένας εναντίον ενός απέναντί του. Είναι από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη. Οπότε επιλέξαμε να παίξουμε με double team".

Ενώ όταν ρωτήθηκε για την Ιμπεροστάρ Τενερίφη, είπε: "Η Τενερίφη είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να παίξεις άμυνα απέναντί της γιατί έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις και πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος στο παιχνίδι για να το καταφέρεις. Είχαμε αρκετά προβλήματα, ταξιδέψαμε 15 ώρες για να φτάσουμε ως εδώ. Είναι πολύ δύσκολο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ