18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ζούρος: «Μεγάλη πρόκληση η Ελλάδα» (pics)

Στη δυσκολία της αποστολής της Γεωργίας στον εντός έδρας αγώνα της με την Ελλάδα, στην Τιφλίδα, στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος.

Οι Γεωργιανοί θα υποδεχθούν την Κυριακή (16/09, 18.00) στο κατάμεστο «Sports Hall» τη «γαλανόλευκη» και η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου επίσης «καίγονται» για το «διπλό», προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παρουσία τους στην Κίνα, κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Έλληνας τεχνικός.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ηλίας Ζούρος, εν όψει του Γεωργία-Ελλάδα, πρόκειται για αναμέτρηση-πρόκληση για τους παίκτες του: «Θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε την Ελλάδα, γιατί πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Ξέρουμε καλά ποιος είναι ο αντίπαλος, έχουν κάνει επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και προέρχονται από νίκη επί της Σερβίας. Το παιχνίδι αυτό είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς».

 

Ο νατουραλιζέ Ματ Τζάνινγκ, μιλώντας από την πλευρά των παικτών, τόνισε: «Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι, όπως και για το πρώτο. Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ξέρουμε πως τους αρέσει να παίζουν γρήγορο μπάσκετ. Γνωρίζω καλά όλους τους παίκτες των αντιπάλων, καθώς τους έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Έχουν ποιότητα και εμπειρία, αλλά κι εμείς είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Απέναντι στο Ισραήλ παίξαμε πολύ καλά σαν σύνολο και το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και τώρα. Ο ένας θα πρέπει να βοηθήσει τον άλλο για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ