17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ζούρος: «Δυστυχώς το πρωτάθλημα ξεκινάει νωρίς»

Ο Ηλίας Ζούρος σχολίασε τη δουλειά που έκανε το Περιστέρι στα Γιάννενα και παράλληλα αναφέρθηκε στην έναρξη του πρωταθλήματος στο τέλος του μήνα, που δεν θα επιτρέψει στις ομάδες να είναι 100% έτοιμες.

Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Ολοκληρώσαμε καλά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας στα Γιάννενα, οι παίκτες είχαν μεγάλη διάθεση. Είναι σημαντικό πάντα το κομμάτι της προετοιμασίας που γίνεται μακριά από την βάση της ομάδας, για την χημεία και το ''δέσιμο'' των παικτών, αλλά και του προπονητικού επιτελείου», τόνισε ο τεχνικός του Περιστερίου που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών και την δουλειά που έγινε στο βασικό στάδιο.

«Συνολικά είμαστε σε καλό δρόμο, δυστυχώς το πρωτάθλημα ξεκινάει νωρίς και δεν υπάρχει η άνεση χρόνου, ώστε να παρουσιαστούν 100% έτοιμες οι ομάδες στην έναρξη».

Στα αγωνιστικά, ο Μάικ Μόρισον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον μηρό και προπονείται κανονικά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις της ομάδας των δυτικών προαστίων λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» θα διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Στεφανόπουλος» του Περιστερίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ