21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ζούρος για Ισραήλ

Ο Ηλίας Ζούρος αποχώρησε πρόσφατα από το Περιστέρι, αλλά κατά πώς φαίνεται δεν θα μείνει για πολύ καιρό μακριά από τους πάγκους.

Η Χάποελ Χολόν έλυσε τη συνεργασία της με το Σαρόν Ντρούκερ, τον οποίο προσέλαβε το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας τότε ενδιαφερθεί και για τον Έλληνα προπονητή. Ο Ηλίας Ζούρος δεν συνεχίζει πλέον στα δυτικά προάστια και οι Ισραηλινοί έστρεψαν ξανά το βλέμμα τους σε εκείνον, για να αντικαταστήσει τον 52άχρονο τεχνικό.

O 53χρονος κόουτς, σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, έχει ήδη μιλήσει με τους διοικούντες την ομάδα και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κυριότερη διαφωνία τους έχει να κάνει με το βοηθό του, με τον Ηλία Ζούρο να επιθυμεί να έχει στο πλευρό του δικό του άνθρωπο και τους Ισραηλινούς να μην επιθυμούν άλλη αλλαγή στα μέλη του τεχνικού επιτελείου τους. O Μάταν Χαρούς θα αναλάβει προσωρινά τη Χάποελ Χολόν, μέχρι να βρεθεί ο νέος τεχνικός, με τον Αμίτ Σερφ επίσης να παραμένει στο τιμ.

Οι Ισραηλινοί ξεκίνησαν μέτρια φέτος, καθώς στο Basketball Champions League μετρούν τρεις νίκες και τέσσερις ήττες, ενώ έχουν μείνει πίσω και στο εθνικό πρωτάθλημα, έχοντας έως τώρα απολογισμό 4-3. Απομένει να δούμε εάν το «φλερτ» με τον Ηλία Ζούρο θα καταλήξει σε «γάμο» ή θα στραφούν σε άλλη λύση. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ