18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ζουράβλοβ: «Χάσαμε από μία πάρα πολύ καλή ομάδα»

Η Ντνίπρο ηττήθηκε με 82-73 από το Λαύριο στην πρώτη προκριματική φάση του FIBA Europe Cup, ωστόσο οι Ουκρανοί διατηρούν ακόμη ζωντανές τις ελπίδες τους για την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του θεσμού με την πίστη ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν τον επαναληπτικό της 26ης του μηνός. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ντένις Ζουράβλοβ (Προπονητής Ντνίπρο): Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς, αντιμετωπίσαμε μια πάρα πολύ σκληρή ομάδα, η οποία έπαιξε πάρα πολύ καλά. Σκοπός μας ήταν να προστατέψουμε την ρακέτα και να προστατευτούμε από τα ανοικτά σουτ. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στα τρία πρώτα δεκάλεπτα απλά στο τέλος κουραστήκαμε και τους αφήσαμε να κάνουν ανοικτά σουτ και κατά συνέπεια να πάρουν έτσι το παιχνίδι. Πάντως σίγουρα είναι ένα καλό σκορ για εμάς με το οποίο μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή στην Ουκρανία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου γιατί πραγματικά το πάλεψαν αλλά χάσαμε από μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Ανατόλι Σουντέλ (παίκτης Ντνίπρο): Νομίζω παίξαμε καλά σήμερα απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι το Λαύριο. Εμείς ήμασταν καλοί απλά οι αντίπαλοί μας είχαν κάποιους παίκτες με πάρα πολύ καλές ατομικές ενέργειες και ικανότητες. Ωστόσο διατηρούμε τις ελπίδες μας ούτως ώστε να κερδίσουμε την επόμενη εβδομάδα στο γήπεδό μας

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ