21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζορίστηκε αλλά έκανε καλό ποδαρικό η Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αλλά τη νίκησε εντός έδρας με 73-72 και μπήκε με το δεξί στο 2020.

Το σύνολο του Έτορε Μεσίνα κατόρθωσε να ανέβει στο 9-8 και βρίσκεται μόνο του στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα, οι ηττημένοι βρίσκονται μόνοι τους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας 4-13, στο φινάλε του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου.

Για μία ακόμα φορά οι γηπεδούχοι -οι οποίοι σε μία εβδομάδα φιλοξενούν τον Παναθηναϊκό- προβλημάτισαν έντονα για 40 λεπτά, αλλά τελικά εξασφάλισαν το ροζ φύλλο αγώνα, χωρίς πάντως να πείσουν με την απόδοσή τους. Το τελικό 73-72 διαμόρφωσε με δύο βολές ο Κάλεμπ  Ταρτζέφσκι.

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ: Ο άνθρωπος ο οποίος «σφράγισε» τη νίκη της Αρμάνι ήταν και ο κορυφαίος της. Με 11 πόντους και 9 ριμπάουντ ο Ταρτζέφσκι άγγιξε το νταμπλ νταμπλ. Από κοντά και ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ ο οποίος σκόραρε 13 πόντους. Ντεμπούτο έκανε και ο Κίφερ Σάικς με 7 πόντους. Για τους ηττημένους ο Γκουστάβο Αγιόν σκόραρε 15 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Από τη γραμμή των βολών πήρε τη νίκη η Αρμάνι έχοντας 23/27, με τους φιλοξενούμενους να εκτελούν μόλις 7/14. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ