18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ζντοβτς και Ουλανόβας σκέφτονται Μέικον, Παπαπέτρου και Παπαγιάννη

Η Ευρωλίγκα δεν προχώρησε στην αναβολή (και) του αγώνα του Παναθηναϊκού, που ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό και έτσι αύριο (30/12, 21.00) θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Γιούρι Ζντοβτς στις δηλώσεις του στη Λιθουανία "αποκάλυψε" πως οι παίκτες που ταλαιπωρούνται από κορονοϊό είναι οι Κασελάκης, Νέντοβιτς, Έβανς και Σαντ Ρος, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στους Μέικον, Παπαπέτρου και Παπαγιάννη, όπως και ο Εντγκάρας Ουλανόβας.

"Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό εντός έδρας", τόνισε ο Σλοβένος και πρόσθεσε: "Το ρόστερ τους είναι σχεδόν ίδιο με τον πρώτο αγώνα με την διαφορά ότι έχουν κάποιες περιπτώσεις κορονοϊού. Ο Νέντοβιτς θα λείπει, αλλά δεν είχε παίξει και στον πρώτο αγώνα. Έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες, πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα στο transition και έχουν πολλά όπλα. Το να σταματήσουμε τον Μέικον είναι σημαντικό, ο Οκάρο Ουάιτ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν θα μιλήσω καν για τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη και την εμπειρία που έχουν. Ενώ οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο μπορούν να κάνουν τη διαφορά".

Ο Εντγκάρας Ουλανόβας χαρακτήρισε τον Παπαπέτρου ως έναν από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στην Ευρώπη: "Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που είναι δυνατοί σε ατομικό επίπεδο. Ο Μέικον μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ενώ ο Παπαπέτρου είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης στην θέση του. Ο Παπαγιάννης συνεργάζεται εξαιρετικά με τους γκαρντ της ομάδας, οι οποίοι τον "βρίσκουν" εύκολα στη ρακέτα. Επίσης, συνολικά είναι μια ομάδα που συνήθως παίζει καλύτερα εντός έδρας, παρά μακριά από το ΟΑΚΑ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ