19.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ζντοβτς: “Δεν μας προστάτευσαν οι διαιτητές” (vid)

Ο Γιούρι Ζντοβτς ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, που προκάλεσε την αποβολή του στην τρίτη περίοδο, ωστόσο στις δηλώσεις του καταφέρθηκε εναντίον των διαιτητών, διότι κατά την άποψή του δεν προστάτευσαν την ΑΕΚ. "Ξέραμε πώς παίζει η Μονακό. Κάνει αυτά τα μικρά βρώμικα φάουλ στην άμυνα, τα οποία δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε. Αλλά δεν είχαμε προστασία ούτε από τους διαιτητές. Ζητώ συγγνώμη για την αντίδρασή μου. Προσπάθησα να ξυπνήσω τους παίκτες μου, αλλά και τους διαιτητές, μην τυχόν και μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε". 

Πάντως ο προπονητής της ΑΕΚ αναγνώρισε την ανωτερότητα της Μονακό: "Της αξίζουν συγχαρητήρια. Έπαιξε καλύτερα, πιο δυνατά και κέρδισε. Της εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια". 

Ιδού και η στιγμή της αποβολής του Ζντοβτς:

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος ήταν λιτός και περιεκτικός: "Η Μονακό έπαιξε καλύτερα και πιο δυνατά και κέρδισε δίκαια. Εμείς δεχθήκαμε 95 πόντους, οπότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Συνήθως παίζουμε καλή άμυνα, αλλά αυτό δεν συνέβη σήμερα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, συνεχίζουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ