23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ζιάκα: “Χτίζουμε για το μέλλον”

Η πρώτη σκόρερ της Εθνικής Κορασίδων στην ήττα της από τη Γαλλία με 43-82 για το European Challenger, Αγγελική Ζιάκα, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Η αλήθεια είναι πως το τελικό σκορ ήταν «βαρύ» και μας στενοχώρησε, αλλά από την άλλη πιστεύω πως κάναμε μια καλή προσπάθεια στην άμυνα. Το πρόβλημά μας ήταν στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν στην δική τους πίεση κάναμε λάθη και ξέφυγαν. Τις κοντράραμε στην αρχή, στα λεπτά, αλλά μετά χάσαμε την επαφή με το σκορ».

Για τα επόμενα παιχνίδια με Λετονία και Φινλανδία:

«Έχουμε άλλα δύο παιχνίδι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, γιατί πιστεύουμε πως μας αξίζει μια καλή θέση. Αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα με τη Γαλλία, κρατάμε πράγματα από αυτό που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια όπως πρέπει να κάνουμε από κάθε παιχνίδι σε αυτό το τουρνουά: Να κερδίζουμε κάτι που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για τη σημασία του European Challenger:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε αθλήτριες άλλου επιπέδου από αυτό του ελληνικού πρωταθλήματος και νομίζω πως εξελισσόμαστε πολύ. Βλέπουμε πράγματα διαφορετικά και βλέπουμε την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε σε επίπεδο αθλητικότητας και δύναμης. Χτίζουμε μια καινούρια ομάδα, είμαστε καλά μεταξύ μας, δεμένες, ζούμε μια ωραία εμπειρία και ταυτόχρονα «χτίζουμε» για το μέλλον».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ