32.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Ζιάγκος: “Σα να μην έγινε ποτέ η σημερινή νίκη, αν…”

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος ήταν ασφαλώς χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε το Ρέθυμνο, όμως από την άλλη φρόντισε να τονίσει την ανάγκη να υπάρξει συνέχεια σε αυτό το αποτέλεσμα, διότι χρειάζονται κι άλλες νίκες για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν συγκλονιστική η προσπάθειά τους. Είναι λίγο κλισέ αυτό που θα πω, αλλά νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δικαιούνται στον απόλυτο βαθμό να πούμε ότι έκαναν κατάθεση ψυχής. Νομίζω ότι αποκτά διπλή αξία η νίκη των παιδιών, γιατί κουβαλούσαν στην πλάτη τους ένα αρνητικό ψυχολογικό φορτίο με τις τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα διαχειρίστηκε αυτό το φορτίο δείχνει ένα μέταλλο που φαίνεται ότι το Ρέθυμνο το αποκτά και είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του "μαραθωνίου".

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Είναι μία δύσκολη περίοδος αυτή που περνάει, αλλά είναι τέτοια η τεχνογνωσία της ομάδας και το μέγεθός της, που πολύ σύντομα θα το ξεπεράσει.

Πρώτη προτεραιότητα για μας είναι να κάτσει η σκόνη του ενθουσιασμού. Γιατί είναι αυτονόητο ότι αν δεν έχουμε ανάλογη συνέχεια, η σημερινή νίκη θα είναι σα να μην έγινε ποτέ»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ