23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ζιάγκος: “Πλασιάζει η ώρα της απόλαυσης”!

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος... προβάρει την ταμπέλα του μετρ της σωτηρίας, αφού μετά το περσινό με τον Πανιώνιο πάει να κάνει άλλο ένα σπουδαίο επίτευγμα με το Ρέθυμνο. 

Μετά την τέταρτη συνεχόμενη νίκη των Κρητικών που τους φέρνει με το... ενάμισι πόδι στην Basket League και για του χρόνου, ο προπονητής της ομάδας ανέλυσε την κατάσταση που βίωσαν τους προηγούμενους μήνες.

"Νιώθω υπερηφάνεια για 13 παρόντες αθλητές, γι' αυτούς που πέρασαν αλλά δεν είναι τώρα μαζί μας έβαλαν όμως το λιθαράκι τους και για μια χούφτα συνεργατών. Ολοι μαζί, με πρωτοφανή υπομονή και επιμονή και με απόλυτα συσπειρωτικό κλίμα στις πολύ δύσκολες εβδομάδες που πέρασαμε, φτάνουμε σε μια μεγάλη δικαίωση, βλέποντας να υλοποιούνται αυτά που πιστεύαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε υπό προϋποθέσεις. Πλησιάζει πια η ώρα που θα μπορούμε να τα απολαύσουμε.

Κομβικό σημείο ήταν το πώς διαχειριστήκαμε την εντός έδρας ήττα από τον Πανώνιο, που θα μπορούσε νας μας σκοτώσει και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Από 'κει και πέρα, ο ερχομός του Χίκιβοήθησε πολύ την ομάδα σε κομμάτια που της έλειπε, όπως και του Μπάντερ που μας έδωσε την απειλή από μακριά".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ