32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζιάγκος: «Νίκη για να έχει νόημα το διπλό με Κύμη»

Το Ρέθυμνο έχει μπροστά του την ευκαιρία να πιάσει την Κύμη και να βγει από τη «ζώνη» του υποβιβασμού με μια νίκη επί του Κολοσσού αύριο (10/4), με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να αναφέρεται στην ανάγκη κεφαλαιοποίησης του «διπλού» στην Χαλκίδα και να απευθύνει το δικό του κάλεσμα στον κόσμο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τα βαθμολογικά και ψυχολογικά οφέλη της νίκης επί της Κύμης θα αποκτήσουν νόημα και ουσία μόνο με νίκη στο αυριανό ματς. Στο αγωνιστικό σκέλος παίζουμε με μία ομάδα που τρέχει πολύ και σουτάρει ανεξέλεγκτα και σημαδεύει σε συνθήκες απομόνωσης τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι.

Για μας το ζητούμενο είναι σαφές. Να ελέγξουμε τις προκλήσεις του αγώνα και να μείνουμε συναισθηματικά και πνευματικά συμπαγείς στην κρισιμότητα του ματς».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Νιώθουμε ότι κάνουμε κάθε φορά το καλύτερο δυνατό. Ο κόσμος στηρίζει σταθερά τη φετινή πολύ δύσκολη προσπάθεια. Δεν τον έχουμε ανταμείψει αναλογικά με τη συνεισφορά του και τις προσδοκίες του. Ανανεώσαμε τις ελπίδες του με την προηγούμενη νίκη και ζητάμε να παραμείνει δίπλα μας και να συνεχίσει να μας στηρίζει μέχρι τέλους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ