22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζιάγκος: “Θα μείνουμε στην κατηγορία”!

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος εξήγησε με ποιον τρόπο ο Πανιώνιος πάλεψε στα ίσια και λίγο έλειψε να κερδίσει τον Ολυμπιακό, ενώ ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά τη μάχη της παραμονής: "Θα μείνουμε στην κατηγορία", είπε.

"Θέλαμε να περιορίσουμε την περιφερειακή δημιουργία του Ολυμπιακού, τους πόντους δεύτερης ευκαιρίας από τα επιθετικά ριμπάουντ και το επιθετικό transition του, μέσω του περιορισμού των δικών μας λαθών. Στα 2/3 πήγαμε αρκετά καλά. Κάποιες λεπτομέρειες στοίχισαν. Σαφώς η απώλεια με τρία φάουλ και μία τεχνική ποινή αδικαιολόγητη στον Μπρέιζελτον έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού και στην επιθετική μας οργάνωση. Ειδικά η αποβολή του, η οποία επίσης προκαλεί απορία. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Δεν πάμε να διεκπεραιώσουμε κανένα παιχνίδι, αλλά να το διεκδικήσουμε. Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς, όλοι έχουμε κάνει υπερβάσεις, είμαστε αισιόδοξοι και δυνατοί για να τα καταφέρουμε.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ναι, μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, δεδομένων των απουσιών του Ολυμπιακού και του προσανατολισμού του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ήταν δύο κομμάτια που ξέραμε πως θα τους επηρεάσουν. Τα ως τώρα αποτελέσματά μας και η πορεία πρωταθλητισμού μάς έχουν δώσει αυτοπεποίθηση.

Θα κάνουμε το 3/3 και θα μείνουμε στην κατηγορία".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ