19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ζιάγκος: “Η πρώτη νίκη που είχε… πρέπει”

Κάθε νίκη είναι πολύτιμη για το Ρέθυμνο που θέλει να αποφύγει όσο νωρίτερα γίνεται τα άγχη της παραμονής, αλλά την σημερινή επί του Αρη ο Βαγγέλης ΖΙάγκος την ξεχώρισε.

"Ολες οι νίκες έχουν το ειδικό βάρος τους και οι δύο προηγούμενες που είχαμε πετύχει με ΑΕΚ και Προμηθέα ήταν από αυτές που χαρακτηρίζονται εκτός προγράμματος, με την έννοια ότι ήρθαν επί αντιπάκων θεωρητικά ισχυρότερων και πληρέστερων.
Σήμερα, όμως, υπήρχε διαφορετική χροιά και χαρακτήρας στο ματς, αφού ήταν αντίπαλος με ίδιους στόχους, μέσα στην έδρα μας και ήταν η πρώτη φορά που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το "πρέπει". Θέλαμε να τεστάρουμε την συμπεριφορά και τον ψυχισμό των παικτών μας σε τέτοιες συνθήκες και εκ του αποτελέσματος τους αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Εκαναν μια κατάθεση ψυχής, είχαν πολύ σωστές αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές και παρότι όσο περνούσε ο καιρός η μπάλα ζύγιζε περισσότερο".

Ο προπονητής του Ρεθύμνου απάντησε και σε ερώτηση για τον Κόνερ Φράνκαμπ: "Ο Κόνερ είναι πράγματι μια ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά όχι μόνο για το ταλέντο του σκοράρισμα αλλά και για τα ψυχικά και πνευματικά του χαρίσματα. Οσο κρίσιμη κι αν είναι η στιγμή θα πάρει την σωστή απόφαση. Οσο για το πώς ανακαλύφθηκε, στο Ρέθυμνο έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ξεψαχνίζουμε την αγορά πάντα με βάση το πού μπορούμε να απλώσουμε το χέρι μας, μαζί μας και ο ιδιοκτήτης Κωστής Ζομπανάκης με την γνωστή αγάπη για το μπάσκετ και έτσι το περασμένο καλοκαίρι καταλήξαμε σε αυτόν".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ