19.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ζητούν να παιχθεί η άνοδος στην Νάξο τα «Φανάρια»

Στην Νάξο δεν αποκλείεται να διεξαχθεί το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου για τη Γ' Εθνική, με τον ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια» και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγίου να αποστέλλει επιστολή στην ΕΟΚ, ζητώντας τη διοργάνωσή του.

Έτοιμοι να διοργανώσουν το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Νάξο είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγίου και ο ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια». Με επιστολή τους στην ΕΟΚ, οι δυο τους, έχοντας ως μπροστάρη και τον Έπαρχο Νάξου, Γιάννη Μαργαρίτη, ζήτησαν τη διεξαγωγή του στο νησί των Κυκλάδων, την περίοδο 24-30 Ιουνίου. Εκεί, ο πρωταθλητής παίρνει την άνοδο για την τέταρτη τη τάξει κατηγορία στο 2ο όμιλο και στο νησί υπάρχει μεγάλη «δίψα», ώστε να επιστρέψει κάποια ομάδα μετά τον Πανναξιακό.

Μπορεί να υπάρχουν αρκετές δυσκολίες ως προς την υλοποίηση μιας τέτοιας επιθυμίας, αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportcyclades.gr, ο σύλλογος είναι έτοιμος να προσφέρει αρκετές ευκολίες στις συμμετέχουσες ομάδες. Το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων δεν έχει τελειώσει, βέβαια, με τα «Φανάρια» να προηγούνται του ΑΟ Ερμούπολης με 1-0 στους τελικούς, όντας παράλληλα το φαβορί, με όλα να ξεκαθαρίζουν μόλις τελειώσουν εκεί οι τελικοί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ