16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ζητάει… χάρη ο Σμιθ (vid)

Ο Ήφαιστος Λήμνου τελείωσε την περσινή σεζόν με όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του να είναι sold out. Κάτι αντίστοιχο περιμένει να γίνει και φέτος, στο «Νίκος Σαμαράς» της Μύρινας.

Ο Τζέρι Σμιθ, που θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά στους νησιώτες, έφθασε στη χώρα μας για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και έστειλε το μήνυμά του στους φιλάθλους. Συγκεκριμένα, ζήτησε από τον κόσμο να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας, ώστε να σταθεί δυναμικά στο πλευρό τους και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Basket League.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τι κάνετε παιδιά; Είμαι ο Τζέρι Σμιθ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω και ανυπομονώ να σας δω όλους, να πιάσουμε δουλειά πάλι. Πρώτα από όλα, όμως, θέλω όλοι να μου κάνετε μια χάρη. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας τώρα, γιατί εξαντλούνται γρήγορα! Πρέπει να προστατέψουμε το γήπεδό μας και αυτή τη σεζόν. Πάμε, παιδιά!»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκίνησε! Ο Τζέρι Σμιθ σε περιμένει στο γήπεδο. Κλείσε θέση τώρα! Link in bio #ifaistoslimnoubc #seasontickets #HungryForMore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ifaistos Limnou BC (@ifaistoslimnoubc) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ