14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ζητάει φάουλ στον Σλούκα ο Ολυμπιακός (vid)

Παράπονα για την τελευταία-κομβική φάση του αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας κάνει ο Ολυμπιακός. Ο Sports Director των «ερυθρολέυκων» Χρήστος Μπαφές και η ομάδα ζητάνε φάουλ πάνω στον Κώστα Σλούκα, στην προσπάθεια που έκανε ο Τόμας Ουόλκαπ για κλέψιμο, πριν τελικά πάρει τη μπάλα και ξεχυθεί στον αιφνιδιασμό, υπογράφοντας τη Λιθουανική νίκη. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπαφέ: «Κατά τη διάρκεια της τελευταίας φάσης του αγώνα έχει δοθεί εντολή από το τεχνικό τιμ της Ζαλγκίρις να γίνει φάουλ. Λίγο πριν ο Γουόλκαπ κινηθεί προς τον Σλουκα, ακούγεται ξεκάθαρα τώρα το φάουλ. Το φάουλ έγινε αλλά δεν καταλογίστηκε ποτέ δίνοντας στη Ζαλγκίρις τη νίκη. Αναμένουμε την επίσημη θέση της Ευρωλίγκας για τη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα».

Αυτό που περιμένει τώρα ο Ολυμπιακός είναι η επίσημη δήλωση της Euroleague, όπως είχε γίνει μετά το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ για το φάουλ του Σάσα Βεζένκοφ πάνω στον Ζίπσερ, που δεν καταλογίστηκε και η διοργανώτρια αρχή ανέφερε με ανακοίνωσή της την επόμενη ημέρα ότι επρόκειτο για λανθασμένη διαιτητική απόφαση. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ