20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ζητάει αναβολή της πρεμιέρας η Καρδίτσα, προπονείται στα Τρίκαλα

Όσο οι μέρες περνούν, τόσο περισσότερο γίνεται ξεκάθαρο τι άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία στην Καρδίτσα, η οποία μετράει τις πληγές της.

Ζωές χάθηκαν, περιουσίες καταστράφηκαν, και όπως είναι κατανοητό όλο αυτό είχε αντίχτυπο και στις αθλητικές δραστηριότητες. Τα γραφεία του ΑΣ Καρδίτσας έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές, αλλά μαζί με αυτά, ζημιές υπέστησαν τόσο αυτά των χορηγών που συνδράμουν στον σύλλογο αλλά και στην καθημερινότητα της πόλης, αλλά προβλήματα υπάρχουν και στις επιχειρήσεις που προσφέρουν την εστίαση των παικτών. Η ομάδα στηρίζεται σε μεγάλο μέρος από τα έσοδα που έχει από την τοπική κοινωνία, ενώ μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και στο κλειστό γυμναστήριο.

Το γήπεδο έχει υποστεί ζημιές μετά από εισροή νερών, οι οποίες εκτιμώνται, και έτσι σε πρώτη φάση έχουν γίνει επίσημες επαφές για να αναβληθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αμύντα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 3 Οκτωβρίου, ενώ στον ΑΣΚ θα περιμένουν για το τελικό μέγεθος των ζημιών.

Αυτή τη περίοδο η ομάδα του Κώστα Κομποδιέτα προπονείται στο κλειστό των Τρικάλων, με τον ΑΟΤ σε ένδειξη αλληλεγγύης να παραχωρεί δικές του ώρες στον ΑΣ Καρδίτσας, σε μια σπάνια κίνηση από τον Α.Ο. Τρικάλων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ