19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Ζεστό» ενδιαφέρον του Ερυθρού για Στίματς

Ο Βλάντιμιρ Στίματς μπορεί να αποτέλεσε ήδη παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουν την αξία του ομάδες από την Εuroleague, με τον Ερυθρό Αστέρα να δείχνει διατεθειμένος να τον κυνηγήσει ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό του για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Η συνεργασία τριών μηνών του Βλάντιμιρ Στίματς με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έληξε, με τον Σέρβο σέντερ να υπογράφει συμβόλαιο μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία με τους Τούρκους. Όμως ο 32χρονος παίκτης πλήρωσε το... μάρμαρο της κακής πορείας της Φενέρ στην Euroleague αλλά δεν φαίνεται να μένει πολύ ακόμη χωρίς μπασκετική στέγη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού ο Ντράγκαν Σάκοτα βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να ενσωματώσει στο ρόστερ του έναν αξιόπιστο ψηλό που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ενώ γνωρίζει καλά και τον σύλλογο έχοντας περάσει ακόμη άλλες δύο θητείες στους «ερυθρόλευκους» (2008-10, 2015-16).

Σίγουρα ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για την είσοδό του στα πλέι οφ της Euroleague και ο Βλάντιμιρ Στίματς φαντάζει ο ιδανικός παρτενέρ για τους Τζέιμς Γκιστ, Όγκνιεν Κούζμιτς, Μουχαμάντ Φαγέ και Μάικλ Ότζο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ