21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Ζεστός» ο ΠΑΟΚ για τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ (vids)

Έχοντας κάνει την προσφορά του στον Δημήτρη Κατσίβελη ο ΠΑΟΚ περίμενε την απάντηση του. Αυτή δεν ήρθε ακόμη όμως, δίνοντας την εντύπωση στους ανθρώπους της ΚΑΕ πως ο διεθνής γκαρντ να εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο για να βρει κάτι καλύτερο από την πρόταση δύο χρόνων που του έκανε ο ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενεργοποιεί το εναλλακτικό πλάνο της για τη θέση του πόιντ γκαρντ και σε αυτό εντάσσεται ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ που προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά.

 

Ο ΜακΙντάιρ είχε προταθεί και πέρσι, οπότε στο «παλατάκι» έγινε η σχετική έρευνα που φαίνεται χρήσιμη φέτος. Τα στοιχεία όμως έγιναν περισσότερα μετά από τη σεζόν που έκανε ο ΜακΙντάιρ στο Βέλγιο. Με μία ομάδα χαμηλής πάντως δυναμικότητας, τους Λέουβεν Μπίαρς, ο ΜακΙντάιρ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ (17,2 πόντοι), πρώτος πασέρ (5,8 ασίστ), πρώτος «κλέφτης» (1,9 κλεψίματα) και κορυφαίος στο σύστημα αξιολόγησης (19,9 στο ranking) συνολικά στη βέλγικη λίγκα ενώ είχε και εντυπωσιακό μέσο όρο ριμπάουντ για γκαρντ (4,3).

 

Ο Αμερικανός έπαιξε τα δύο προηγούμενα χρόνια (2014-16), πριν έρθει δηλαδή στην Ευρώπη και παίξει στο Βέλγιο, με τον Ντίνο Μήτογλου στο Ουέικ Φόρεστ. Ο 23χρονος γκαρντ αποφοίτησε από το συγκεκριμένο κολέγιο έχοντας αξιόλογη διαδρομή. Ειδικά στην 3η σεζόν του όταν είχε 14,5 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

 

https://youtu.be/PBW4hFPjYBc

 

https://youtu.be/YKWd2HVyb-0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ