16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ζεστός» για Βαλένθια ο Τόμας

Η Βαλένθια κάνει ήδη κινήσεις για την ενίσχυσή της, εν όψει της επόμενης χρονιάς, προσπαθώντας να πείσει τον Ματ Τόμας να ενταχθεί στο δυναμικό της, σε «μάχη» που δείχνει έως τώρα να κερδίζει από την Μπαρτσελόνα.

Τα playoffs στην Ισπανία έχουν ξεκινήσει και η Βαλένθια δίνει σε λίγο τον πρώτο της αγώνα (21:30), εντός έδρας με την Γκραν Κανάρια, αλλά από τώρα υπάρχουν ξεκάθαρες σκέψεις στο μυαλό των διοικούντων το σύλλογο, αναφορικά με τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Ψηλά στη λίστα του Τσους Βιδορέτα, φαίνεται πως βρίσκεται ο Ματ Τόμας, με τις δύο πλευρές να μην αποκλείεται να έχουν συμφωνήσει, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου για τις «Νυχτερίδες».

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε φέτος στην Ομπραντόιρο, στην παρθενική σεζόν της καριέρας του, μην έχοντας επιλεγεί στο draft του ΝΒΑ για το 2017, ύστερα από μία τετραετία στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα. Ο ίδιος, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, έχοντας κατά μέσο όρο 15.4 πόντους, με 46% στα τρίποντα, 2.4 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ ανά αγώνα στη Liga Endesa, με αποτέλεσμα τόσο η Βαλένθια όσο και η Μπαρτσελόνα να ενδιαφερθούν.

Ο λόγος, για τον οποίο η Βαλένθια μοιάζει σε αυτό το χρονικό σημείο να έχει προβάδισμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Basketa.gr, είναι ο χρόνος συμμετοχής, που λογικά θα απολαμβάνει περισσότερο ο Ματ Τόμας, σε σύγκριση με τους «Μπλαουγκράνα». Με αυτό τον τρόπο, προσπαθούν οι ιθύνοντες της ομάδας να τον πείσουν, ενώ σίγουρα δέλεαρ θα αποτελέσει και η πρόκληση της Ευρωλίγκας, εφόσον καταφέρει να φτάσει σε αυτήν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ