19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ζερβουλάκος : «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»

Ο Άρης Νικαίας δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, έχοντας ωστόσο να να αντιμετωπίσει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο κλείνει με το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής (Κυριακή 11/11, 20:00) στο κλειστό του Πλάτωνα με το Αιγάλεω.

Ο Παναγιώτης Ζερβουλάκος στις δηλώσεις του στον Δημήτρη Τσερεντζούλια μίλησε για την ήττα στην Ακράτα, ενώ επισήμανε πως η ομάδα του πρέπει να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό της :

«Είμαστε μία ομάδα που έχει αλλάξει δέκα άτομα από το πέρυσι, με μικρό μέσο όρο ηλικίας και ταλαντούχα παιδιά. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να παρουσιαζόμαστε πιο βελτιωμένοι. Σίγουρα και το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος δεν μας βοήθησε μέχρι στιγμής να πάρουμε μία νίκη. Παίξαμε με δυνατούς αντιπάλους που θα πρωταγωνιστήσουν, όπως η Νέα Κηφισιά, η Μεγαρίδα, η Ακράτα, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζουμε το Αιγάλεω. Στο παιχνίδι με την Ακράτα κάναμε μεγάλη κοιλιά στο δεύτερο δεκάλεπτο και μας επηρέασε ψυχολογικά. Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κάναμε λάθη και βρεθήκαμε πίσω με 27 πόντους, όμως δεν τα παρατήσαμε. Κάναμε την προσπάθειά μας και αυτό είναι που μετράει. Δείξαμε χαρακτήρα, βγάλαμε εγωισμό και ρίξαμε την διαφορά στους 8 πόντους. Πρέπει να φτιάξουμε την χημεία μας σαν ομάδα, να παίξουμε άμυνα και να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Κάθε εβδομάδα θέλουμε να βλέπουμε αγωνιστική πρόοδο και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Τέλος, θεωρώ ότι στο φετινό πρωτάθλημα είναι 4-5 ομάδες που θα μπορούσαν να σταθούν επάξια και στη Β’ Εθνική. Αυτό δείχνει άλλωστε και τη δυναμική του ομίλου και ουσιαστικά αποτελεί πρόκληση για εμάς να δοκιμαζόμαστε σε υψηλού επιπέδου παιχνίδια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ