18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ζενίτ – Αλμπα 75-66: Σφραγίδα Τζόρνταν στο σερί (vids)

Η Ζενίτ έχει πάρει φόρα και το εντός έδρας 75-66 επί της Αλμπα ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της που βελτίωσε το ρεκόρ της στο 7-3 και την κράτησε σε τροχιά τετράδας. Οι Γερμανοί είναι στο 3-7, αλλά στάθηκαν αξιοπρεπέστατα, έδειξαν ότι θα είναι σκληρό καρύδι για όλους και θα κάνουν ζημιές.  Ο Τζόρνταν Λόιντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και από την ώρα που πήρε μπρος, η σίγουρη λύση για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Η Αλμπα έβαλε προβλήματα στη Ζενίτ μέχρι το 15', αλλά το οπλοστάσιο του Πασκουάλ ήταν γεμάτο και έδωσε λύσεις. Λόιντ και Φράνκαμπ με τα μακρινά σουτ άνοιξαν τον ρυθμό μέχρι το 42-30 του ημιχρόνου και ο πρώτος αφού ζεστάθηκε, κρατούσε την ομάδα του σε απόσταση ασφαλείας από τον αντίπαλο και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι την τελική επικράτηση.

ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΣ: Δεν ήταν μόνο οι 23 πόντοι με καλά ποσοστά και η σιγουριά του σε κάθε δύσκολη στιγμή, αλλά και τα ριμπάουντ και οι ασίστ που ολοκλήρωσαν για τον Τζόρνταν Λόιντ μία πολύ γεμάτη βραδιά.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Ζενίτ περιόρισε τα λάθη της σε μονοψήφιο αριθμό 8, την ώρα που η Αλμπα έκανε τον έτσι κι αλλιώς υπερβολικό των 18 και με τόση... απροσεξία εκτός έδρας δεν μπορείς να έχεις βλέψες.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ