23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ζαραΐδώνης…ο πρώτος στον Δούκα

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση έφτασε ο Δούκας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αριστοτέλη Ζαραΐδώνη.

Ο 21χρονος γκαρντ προέρχεται από μια καλή σεζόν στην Γ' Εθνική και τον Ηλυσιακό, και έτσι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Β' Εθνική.

Αναλυτικά :

«Στην πρώτη της προσθήκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο προχώρησε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣΕΔ. Έπειτά από τις ανανεώσεις των Γκίνη και Σακελλαρίου, ο Δούκας προχώρησε στην απόκτηση του ταλαντούχου Αριστοτέλη Ζαραΐδώνη (1998, 195μ.).

Ο 21χρονος combo guard είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του την Γ’ Εθνική και να κάνει ένα ακόμα βήμα στην καριέρα του παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός στη Β΄Εθνική. Ο coach Αγγέλου τον εμπιστεύτηκε καθώς θεωρεί ότι είναι μια αξιόπιστη λύση για την περιφέρεια της ομάδας του για αυτό και εισηγήθηκε την απόκτηση του. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και έτσι ο Άριστοτέλης Ζαραϊδώνης είναι και επίσημα πλέον παίκτης του ΑΣΕ Δούκα.

ΖΑΡΑΪΔΩΝΗΣ: «Ο ΔΟΥΚΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Αγγέλου και τον κύριο Ζησιμάτο για την ευκαιρία που μου δίνουν να εκπροσωπήσω το σωματείο του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ. Ο Δούκας είναι μια ομάδα που έχει καταφέρει μέσα στα χρόνια να αναδείξει αρκετούς νέους παίκτες με ταλέντο», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού αθλητή λίγη ώρα μετά τη συμφωνία του και συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενος που η διοίκηση και ο coach Αγγέλου έχουν θέσει ως στόχο να αναδείξουν και άλλους παίκτες δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν στο πρωταθλημα της Β’ εθνικής. Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε υγεία και μια καλή σεζόν».

Ο Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Α.Ε.Σ.ΕΛ. και σε ηλικία 16 ετών βρέθηκε να αγωνίζεται στην ανδρική της ομάδας (σεζόν 2014-2015). Τη χρονιά 2016-2017 αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα των Μελισσίων ενώ ένα χρόνο αργότερα έπαιξε στον Σπόρτιγκ (Α’ ΕΣΚΑ). Πέρυσι ανέβηκε στην Εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στη Γ’ Εθνική επιλέγοντας την ομάδα του Ηλυσιακού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ