19 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ζαλγκίρις: “Στο λεωφορείο για το γήπεδο μάθαμε για την αναβολή”

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας αναβλήθηκε ώρες πριν το τζάμπολ και ο Παούλιους Μοτιεγιούνας, γενικός διευθυντής της λιθουανικής ομάδας, αναφέρθηκε στο γεγονός της αναβολής και κυρίως το πότε ενημερώθηκε η ομάδα του.

"Είναι σίγουρα μια δύσκολη κατάσταση", τόνισε ο Μοτιεγιούνας και πρόσθεσε: "Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν υποχρεωμένος, αλλά έκανε μία εξετάση ακόμη προληπτικά, καθώς είχε αθλητές που δεν ένιωθαν καλά. Κάποια τεστ βγήκαν θετικά. Οπότε υπήρχαν μόνο έξι υγιείς παίκτες. Μισή ώρα πριν φύγουμε από το γήπεδο μας ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός, αλλά έπρεπε να περιμένουμε και την επίσημη ενημέρωση από την Ευρωλίγκα, η οποία μας ειδοποίησε την ώρα που επιβιβαζόμασταν στο πούλμαν για το γήπεδο".

Το επόμενο παιχνίδι της Ζαλγκίρις είναι με τον Ολυμπιακό (7/1), ο οποίος ταλαιπωρείται επίσης από τον κορονοϊό. "Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, ζητάμε ενημέρωση από την Ευρωλίγκα. Από τον Ολυμπιακό μας λένε πως δεν υπάρχουν πιθανότητες να γίνει το παιχνίδι, αλλά και πάλι επίσημη διαβεβαίωση δεν έχουμε. Θα δούμε τι θα γίνει..."

Η Ζαλγκίρις Κάουνας είδε και τον αγώνα της με την Αρμάνι Μιλάνο να αναβάλλεται εξαιτίας του κορονοϊού.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ