27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ζαλγκίρις: Σπουδαία προσθήκη με Μούντιεϊ! (vid)

Την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας κίνησης πραγματοποίησε η Ζαλγκίρις, με την ομάδα του Κάουνας να ανακοινώνει την υπογραφή του Εμάνουελ Μούντιεϊ, ο οποίος κάνει το "υπερατλαντικό" ταξίδι για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Την προσθήκη ενός NBAer με αξιόλογη καριέρα και σε εξαιρετική ηλικία πραγματοποίησε η Ζαλγκίρις Κάουνας, καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία της για ένα χρόνο με τον Εμάνουελ Μούντιεϊ. Ο Αμερικανός με ρίζες από το Κογκό πλέι μέικερ τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Κάουνας και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη και την Ευρωλίγκα. Η συμφωνία Ζαλγκίρις - Μούντιεϊ ήταν κάτι που είχε ακουστεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες, όμως όπως γίνεται και με άλλες περιπτώσεις, ο 25χρονος γκαρντ περίμενε το "κάλεσμα" του NBA προτού ενεργοποιήσει την συμφωνία του με τους Λιθουανούς. Από τη στιγμή που η πλευρά του παίκτη δεν βρήκε κάτι που να τον καλύπτει, οριστικοποιήθηκε ο "γάμος" με την πρωταθλήτρια Λιθουανίας, η οποία έτσι πραγματοποιεί μία κίνηση που σίγουρα κάνει αίσθηση.

Ο Μούντιεϊ αγωνίστηκε μέχρι τις αρχές της περασμένης σεζόν στην ομάδα των Γιούτα Τζαζ, ενώ κατά τη διάρκεια της Σάμερ Λιγκ βρέθηκε στο ρόστερ των Μπλέιζερ, με το οποίο διεκδίκησε ένα εγγυημένο συμβόλαιο στο NBA. Το 7ο πικ του ντραφτ του 2015 μπορεί να έχει απογοητεύσει με την πορεία του τα τελευταία χρόνια, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του με μεγάλες προσδοκίες, όμως ακόμα κι έτσι παραμένει ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη ζημιά επιθετικά αλλά και αμυντικά, ενώ στην Ευρώπη καλείται να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ζαλγκίρις, το ρόστερ της ολοκληρώνεται με την προσθήκη ενός έμπειρου NBAer, με τον παίκτη να αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Κάουνας, ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο ρόστερ.

https://www.youtube.com/watch?v=XJpCcKh14UQ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ