23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ζαλγκίρις: Μένει Κάουνας ο Λεκαβίτσιους (vid)

Κάτοικος Κάουνας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Λούκας Λεκαβίτσιους, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζαλγκίρις.

Ο 27χρονος γκαρντ, που ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του στο μπάσκετ το 2012 από τη Ζαλγκίρις, το 2017 αποχώρησε για τον Παναθηναϊκό και το 2019 επέστρεψε στην πατρίδα του, προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του για ένα χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν.

Ο Λιθουανός προέρχεται από καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα, έχοντας κατά μέσο όρο 8,2π., 1,2 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 33 ματς, ενώ ακόμα καλύτερα ήταν τα στατιστικά του στο λιθουανικό πρωτάθλημα, με μ.ό. 9,5π., 1 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ σε επίσης 33 αναμετρήσεις κανονικής περιόδου και 12,4π., 1,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε οκτώ ματς πλέι οφ.

«Είμαι ευχαριστημένος με τα πάντα στο Κάουνας, έχουμε υπέροχες συνθήκες εδώ και ολόκληρη η σεζόν -κοιτάζοντας πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα- δεν ήταν κακή. Στη σύντροφός μου αρέσει εδώ και σύντομα θα έχουμε ένα μωρό, οπότε δεν ήθελα πραγματικά να κοιτάξω πουθενά αλλού. Έχουμε μπροστά μας την εθνική ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Ζαλγκίρις έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί», ανέφερε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

https://www.youtube.com/watch?v=S1-xblVrkto



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ