14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζαλγκίρις: Θετικός στον κορονοϊό ο Xέις, χάνει τον Παναθηναϊκό!

Πρόβλημα προέκυψε στην Ζαλγκίρις λίγες ημέρες πριν την τελευταία της υποχρέωση για την φετινή σεζόν στη Εuroleague απέναντι στον Παναθηναϊκό (8/4), καθώς οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν ότι ο Νάιτζελ Χέις είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο Αμερικανός αθλητής δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς τα αποτελέσματα των τεστ που έκαναν οι πρωταθλητές Λιθουανίας έδειξαν ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Αυτό σημαίνει ότι θα ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα μείνει σε καραντίνα τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιθουανικού συλλόγου τα αποτελέσματα των υπόλοιπων μελών ήταν αρνητικά, ενώ ο Χέις δεν έχει έρθει σε επαφή με κανένα άλλο μέλος του συλλόγου από την περασμένη Παρασκευή που γύρισαν από το Μόναχο. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της αναβολής, ενώ αντιθέτως ο αγώνας της Ζαλγκίρις με την Λιετκάμπελις για το πρωτάθλημα «μετακινήθηκε» για άλλη ημέρα. Nα υπενθυμίσουμε ότι θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε προ ολίγων ημερών και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ