17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ζαλγκίρις: Γιανκούνας 18η σεζόν! (vid)

Η Ζαλγκίρις Κάουνας θα κρατήσει τον αρχηγό της για έναν ακόμη χρόνο. Ο Παούλιους Γιανκούνας στα 36 του υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Λιθουανίας και είναι έτοιμος για.. νέες περιπέτειες στην 18η χρονιά του με την ομάδα.

"Δεν είχα δεύτερες σκέψεις το καλοκαίρι", δήλωσε ο Γιανκούνας, ο οποίος μετά το τελευταίο παιχνίδι της Ευρωλίγκας πέρυσι είχε δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει να παίζει για ακόμη έναν χρόνο: "Μιλήσαμε και δώσαμε τα χέρια με τον Παούλιους Μοτιεγιούνας. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, οπότε κάποιες φορές το να δώσεις τα χέρια είναι πιο σημαντικό από ένα συμβόλαιο. Οι διακοπές μου τελείωσαν και έγιναν όλα τα τυπικά".

Μιλώντας για τις κινήσεις που έγιναν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ ο Γιανκούνας τόνισε: "Ήταν ένα καλοκαίρι ιδιαίτερα έντονο, περισσότερο από τα προηγούμενα. Κάποιοι παίκτες ήρθαν, κάποιοι άλλοι όχι, αλλά όλα είναι καλά. Έχουμε μια ομάδα και το πως θα "δέσουμε", το πως θα παίξουμε μαζί είναι κάτι που θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Είναι ωραίο να βλέπουμε Λιθουανούς να επιστρέφουν στην Ζαλγκίρις. Έχουμε δυνατούς Λιθουανούς παίκτες κάτι που θα είναι καλό στο παρκέ, αλλά θα βοηθήσει εμένα και τον Μίλας (Μιλάκνις) να είναι όλα όπως πρέπει στα αποδυτήρια".

Η Ζαλγκίρις πάντως πριν ανακοινώσει τον Γιανκούνας είχε ήδη προαναγγείλει την υπογραφή, αφού είχε δώσει στη δημοσιότητα τους αριθμούς που θα έχουν οι φανέλες των παικτών της σεζόν 2021-22 και στη λίστα ήταν και το 13 του αρχηγού της!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ