18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ζακ Όγκαστ: Ξαναφοράει πράσινα! (vid)

Τις βαλίτσες του για την Σλοβενία και την πόλη της Λουμπλιάνα φαίνεται πως ετοιμάζει ο Ζάκ Όγκαστ, με τον μέχρι πρότινος παίκτη του Παναθηναϊκού να έρχεται σε συμφωνία με την ομάδα της Τσεντεβίτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportando, ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο από τη Σλοβενία, ώστε να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το δεύτερο πέρασμα του στον Παναθηναϊκό δεν πήγε όπως θα περίμεναν οι δύο πλευρές, με την πλευρά των "Πρασίνων" να μην ενεργοποιούν την έξτρα χρονιά στο συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Όγκαστ δοκίμασε την τύχη του για ένα πέρασμα στο NBA μέσα από τη Σάμερ Λιγκ και τους Μπόστον Σέλτικς, αλλά από τη στιγμή που δεν έπεισε κάποιο από τους σύλλογους του Αμερικανικού πρωταθλήματος, η Ευρώπη επανήλθε στα ραντάρ του και η Τσεντεβίτα όπως φαίνεται θα είναι η ομάδα με την οποία θα συνεχίσει την παρουσία του στα γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου. Στον Παναθηναϊκό ο Όγκαστ αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια Ευρωλίγκας, έχοντας μέσους όρους 4,6 πόντων και 2.3 ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=0ZOmPWHdeME



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ