22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ζαγκλής: “Οι προσευχές μας για τη Βηρυτό”

Η έκρηξη στο λιμάνη της Βηρυτού και οι ολέθριες επιπτώσεις με εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και σοκάρουν. Ανάμεσα στα κτίρια που επλήγησαν ήταν και το γραφείο της FIBA, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, παρότι βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το σημείο της έκρηξης. Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες ανάμεσα στους εργαζόμενους.

Δεν ισχύει το ίδιο και για μέλη της ομάδας Αντράνικ, η οποία ήταν στο γήπεδο τη συγκεκριμένη στιγμή. Τζάμια που έσπασαν τραυμάτισαν παριστάμενους ανάμεσα μεταξύ των οποίων ήταν ένας παίκτης, ένας προπονητής κι ένα διοικητικό στέλεχος. 

Ο Ανδρέας Ζαγκλής, γενικός γραμματέας της FIBA, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram:

“Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη Βηυητό πέρσι, γνώρισα μία πολυπολιτισμική πόλη με πολύ έντονο παλμό, που αγαπά το μπάσκετ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με τους ανθρώπους που έχασαν τις ζωές τους εξαιτίας της έκρηξης και των οικογενειών τους. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα standing ovation κι αυτό, τώρα, είναι αφιερωμένο στην ανθεκτικότητα που δείχνουν οι Λιβανέζοι φίλοι μας και ανάμεσα τους οι εξαιρετικά ικανοί άνθρωποι της Λιβανέζικης Ομοσπονδίας. Το ασιατικό γραφείο μας, που εδρεύει την Βηρυτό, υπέστη ζημιές, αλλά όλο το προσωπικό είναι ασφαλές και υγιές” .



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ