17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ζαγκλής για Γιαννάκη: «Κέρδισες το σεβασμό της παγκόσμιας κοινότητας του μπάσκετ»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανήκει από σήμερα στην πιο ξεχωριστή "παρέα" παικτών στο παγκόσμιο μπάσκετ, καθώς έγινε μέλος του FIBA Hall of Fame. O "Δράκος" συγκίνησε με μία πολύ όμορφη ομιλία κατά την εισαγωγή του στο Hall of Fame, ενώ ένα ξεχωριστό μήνυμα είχε για εκείνον ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρεάς Ζαγκλής.

Με δήλωσή του, ο κ. Ζαγκλής στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατάφερε να κερδίσει την γενική αποδοχή και τον θαυμασμό του μπασκετικού κόσμου, αλλά και να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του και τους συναθλητές του, ως ο Αρχηγός της Εθνικής ομάδας, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ανδρέα Ζαγκλή:

"Κύριε Γιαννάκη, αγαπητέ Παναγιώτη, η δίχως φόβο παρουσία σου στο γήπεδο, έκανε τους συμπαίκτες σου και μία ολόκληρη χώρα να πιστέψουν ότι η Ελλάδα μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Κέρδισες το σεβασμό της παγκόσμιας κοινότητας του μπάσκετ με την παραδειγματική συμπεριφορά σου για διάστημα μεγαλύτερο από δύο δεκαετίες, μέσα στην οποία συνυπήρχαν όλες οι αρχές και οι αξίες που κρύβει μέσα της η έννοια: Αρχηγός της Εθνικής ομάδας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ