21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ζαβός : «Περήφανος για τον Παπαθεοδώρου, συγχαρητήρια σε Χούμπαυλη, Λιακόπουλο»

Το όμορφο ταξίδι του Διαγόρα Δρυοπιδέων έφτασε στο τέλος του, μετά την ήττα του στην ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ.

Ο Αλέξανδρος Ζαβός τόνισε πόσο περήφανος είναι για την πορεία του Ηλία Παπαθεοδώρου, τον οποίο ανέφερε ότι γνωρίζει αρκετά χρόνια, ενώ θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στον πρώην προπονητή του Διαγόρα, τον Νάσο Χούμπαυλη, που οδήγησε την ομάδα σε αυτό το επίτευγμα, αλλά και στον πρώην ηγέτη του Διαγόρα, τον Νίκο Λιακόπουλο :

«Νομίζω ότι η σημερινή ομάδα της ΑΕΚ είναι, αν όχι ένα σκαλί λιγότερο, θα έλεγα καλύτερα στο ίδιο επίπεδο με κάποιες ομάδες της Ευρωλίγκα, είναι μία ομάδα που παίζει μοντέρνο μπάσκετ, μία πολύ καλοδομημένη ομάδα που μόνο μπροστά μπορεί να κοιτάζει. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και επίσης θέλω να πω το πόσο περήφανος είμαι για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, με τον οποίο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έχει ξεκινήσει από πολύ χαμηλά και πλέον έχει γίνει ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για εκείνον και περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο.

Όσο αφορά το Διαγόρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά σήμερα, είμαι ελάχιστες μέρες στην ομάδα και υπάρχει ένα παράδοξο, λείπουν οι βασικοί συντελεστές που ηγήθηκαν αυτής της προσπάθειας και αναφέρομαι στον Νίκο Λιακόπουλο και τον Νάσο Χούμπαυλη με τους συνεργάτες του. Δυστυχώς η ζωή είναι άδικη, έπρεπε να βρίσκεται ο Νάσος σήμερα εδώ, θέλω να δώσω συγχαρητήρια λοιπόν
σε αυτούς που οδήγησαν το Διαγόρα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κυπέλλου. Αναλογιζόμενοι ότι ο σύλλογος πριν 5 χρόνια έπαιζε στα τοπικά πρωταθλήματα, είναι μία λαμπρή πορεία αυτή για την ιστορία του. Εμείς τώρα έχουμε δύσκολο πρωτάθλημα μπροστά μας. Υγεία και καλό ηθικό να έχουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, εύχομαι τα καλύτερα στον Ηλία Παπαθεοδώρου και στην ομάδα βέβαια»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ